Logo Innodura
Subsidie op zonnepanelen in
Den Haag
 
Subsidie op zonnepanelen in Den Haag (maart 2014 t/m mei 2014)
 

De gemeente Den Haag stelt per direct weer subsidie beschikbaar voor de aanleg van zonnepanelen. Bewoners, bedrijven en instellingen kunnen van 5 maart tot en met 5 mei 2014 een aanvraag indienen. Het budget voor 2014 is beperkt, wacht dus niet te lang.

De gemeente Den Haag wil zonne energie stimuleren. Den Haag heeft de ambitie om voor 2040 klimaatneutraal te zijn. De wethouder duurzaamheid van de gemeente Den Haag (Rabin Baldewsingh) is van mening dat deze subsidieregeling mooi aansluit bij dit voornemen. De regeling voor 2012 & 2013 was een groot succes en het budget was zwaar overtekend voor zowel de bedrijven als de particulieren.

Vraag een offerte aan via Innodura om in aanmerking te komen voor de Haagse subsidie op zonnepanelen

Innodura wil u graag terzijde staan met adviezen en indien gewenst kunt u vrijblijvend informatie of een offerte bij ons aanvragen via onderstaande buttons.

Offerte aanvragen Contact opnemen

Open inschrijving zonnepanelen subsidie gemeente Den Haag

U kunt in aanmerking komen voor deze subsidie middels een open inschrijving. De klant dient zelf aan te geven welke vermogen hij of zij in Wattpiek wil plaatsen en welke subsidie hij of zij wenst te ontvangen.
Diegene die de laagste subsidie per Wattpiek aanvraagt komt als eerste in aanmerking.  Uit de praktijk is gebleken dat aanvragen boven de 20 tot 25% subsidie op de aanschafprijs geen subsidie krijgen aangezien het budget dan uitgeput is. Wij adviseren klanten om bescheiden te blijven aangezien dat de kans op subsidie sterk vergroot.
In 2014 mag men al plaatsen voordat de subsidie toegekend is, dit is dan wel met het risico dat de subsidie af wordt gewezen.

Voorwaarden zonnepanelen subsidie gemeente Den Haag

Om in aanmerking te komen voor de subsidie dient de aanvraag aan de volgende voorwaarden te voldoen:
- Het minimale vermogen is 750 Wattpiek
- De zonnepanelen dienen binnen 6 maanden na toekenning van subsidie geplaatst te zijn
- Deze regeling is alleen van toepassing op zonnepanelen die stroom leveren. Zonneboilers vallen buiten de regeling.

Alleen zonnepanelen (die stroom leveren) vallen binnen de Haagse subsidieregeling. Voor zonneboilers kan men dus geen subsidie aanvragen. De aanvraagformulieren en de voorwaarden kunt u lezen bij de aanvraag voor de subsidie.

Den Haag Klimaatneutraal in 2040

Den Haag wil in 2040 klimaatneutraal zijn en duurzame energie gebruiken om haar CO2-uitstoot te compenseren. Den Haag is dankzij haar geografische ligging uitermate geschikt voor zon- en windenergie.

Bron: www.denhaag.nl/duurzaamheid

Subsidie zonnepanelen Den Haag Innodura
Subsidie zonnepanelen Den Haag Innodura