×

Neem contact met mij op

Bel mij terug

 

Interesse in zonnepanelen?

Vraag een offerte aan

 

Bent u geïnteresseerd?

Maak een afspraak

 

Vragen?

Contact

Klacht Innodura

Klacht Innodura - 6byddenhaag

Klacht Innodura

Op het gehele internet zult u niet 1 klacht kunnen vinden over Innodura.

Niet omdat Innodura zo geweldig is maar omdat wij het zeer geringe aantal klachten dat we ooit gehad hebben altijd keurig en netjes opgelost hebben. Er is nog nooit een langslepend conflict ontstaan. En om die reden staan er geen klachten over Innodura op het internet.

De afgelopen 9 jaar heeft Innodura tienduizenden woningen en bedrijven van zonnepanelen voorzien. Als deze klanten zijn enorm tevreden, lees ook referenties over Innodura

Hoe is het mogelijk dat u over Innodura niet 1 klacht kunt vinden op het hele internet?

Een bedrijf dat nooit klachten krijgt dat bestaat niet. Echter het zeer geringe aantal klachten dat Innodura ooit gehad heeft zijn allemaal naar volle tevredenheid van alle partijen opgelost. Een klacht voor Innodura is nog nooit uitgelopen tot een langslepend conflict.

Het zeer geringe aantal klachten dat wij in de afgelopen 9 jaar gehad hebben zijn allemaal perfect opgelost en uiteindelijk waren de klanten zeer tevreden over de geboden oplossingen.

Wij gaan zeer ver in het oplossen van klachten en om die reden vind u op het hele internet niet een onopgeloste klacht.

Wilt u een offerte van Innodura

Wilt u ook zonnepanelen kopen van een bedrijf waarvan u niet 1 klacht kunt vinden op het gehele internet? Wij voorzien u graag van een offerte.

 

Pagina's

Nieuws & Projecten

Google pagina's

Copyright © Innodura 2017